Dagje uit met kinderen

Een dag naar een attractiepark, een bezoek aan de dierentuin, een weekend weg: voor de meeste kinderen die niet meer thuis kunnen wonen, zitten leuke uitjes er niet in. Stichting van het Kind wil ervoor zorgen dat ook deze kinderen leuke uitstapjes kunnen maken.

Die uitstapjes maken een enorm verschil voor deze kinderen. Ze hebben niet vaak iets om naar uit te kijken, dus een dagje weg is een hele belevenis. Een uitstapje geeft ze de kans om hun zorgen even te vergeten en met nieuwe energie weer verder te gaan. Bovendien gaan de kinderen samen eropuit: met de hele groep, wat de groepssfeer aanmerkelijk ten goede komt. En stel je voor: hoe fijn is het dat ook déze kinderen na de schoolvakantie eens iets leuks te vertellen hebben op het schoolplein?

Zo helpen we nog meer kinderen

Stichting van het Kind wil zo veel mogelijk kinderen een leuke dag en een mooi verhaal voor op het schoolplein bezorgen. Daarom werken we samen met verschillende organisaties die ervoor zorgen dat we deze uitstapjes tegen een scherp tarief kunnen realiseren. Zo helpen we met uw donatie nog meer kinderen.

Herinneringen maken

Even zorgeloos ‘gewoon’ kind zijn. Voor de meeste mensen gelukkig heel normaal, maar voor veel kinderen heel bijzonder. Wilt u bijdragen aan een onvergetelijke herinnering van een kind dat het niet getroffen heeft? Word donateur of sponsor een dagje uit of vakantie voor een kind.

Sportevenement2

Onze projecten

Dagjes uit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut vitae nisl at augue ullamcorper ultrices. Duis in ex in neque sodales maximus in in nibh. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lees meer
Vakanties voor leefgroepen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut vitae nisl at augue ullamcorper ultrices. Duis in ex in neque sodales maximus in in nibh. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lees meer

Projecten

Projecten die het verschil maken

Stichting van het Kind initieert concrete, innovatieve projecten bij u in de buurt. U kiest in welk project u graag investeert en in welke regio uw donatie ingezet wordt. De projecten helpen de kinderen om een betere toekomst op te bouwen en zorgen ervoor dat zij zich weer even kind kunnen voelen. De kinderen beslissen mee over de projecten, zodat we precies weten waar ze behoefte aan hebben. Het zijn stuk voor stuk projecten die een belangrijk verschil maken voor de kinderen. Daarnaast voeren wij voorlichting- en bewustwordingscampagnes uit en vragen wij aandacht voor deze problematiek bij het Nederlands publiek, met als doel minder plaatsingen in leefgroepen en meer plaatsingen in gezinshuizen en pleeggezinnen.

 

Doneer nu