Dagjes uit

Een uitstapje is heel bijzonder voor kinderen die niet thuis kunnen wonen. Een dagje weg geeft ze de kans om hun zorgen even te vergeten en met nieuwe energie weer verder te gaan. Daarom maakt Stichting van het Kind voor deze kinderen elk jaar diverse uitjes mogelijk naar attractieparken.

Iets leuks te vertellen

Zo’n dagje uit is niet alleen erg leuk op de dag zelf, maar komt ook nog eens de groepssfeer binnen leefgroepen ten goede. En stel je voor: hoe fijn is het dat ook déze kinderen na de schoolvakantie eens iets leuks te vertellen hebben op het schoolplein? Wij werken samen met verschillende attractieparken, waaronder Duinrell, Slagharen, Hellendoorn en Walibi. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we de uitstapjes tegen een scherp tarief realiseren, en kunnen we met jouw donatie nog veel meer kinderen een mooie dag bezorgen.

Ook voor gezinshuizen

Stichting van het Kind organiseert ook uitjes speciaal voor gezinshuizen. Een aantal keer per jaar nodigen we gezinshuizen uit het hele land uit om naar een attractiepark te gaan. Naast het beleven van een leuke dag stimuleert dit ook ontmoetingen tussen kinderen en gezinshuisouders in een soortgelijke gezinssituatie zitten.

Help je mee?

Wil je helpen om zoveel mogelijk kinderen een onbezorgde dag vol plezier te bezorgen? Word donateur of sponsor een dagje uit voor een kind.