Feestdagenpakketten

De feestdagen staan vaak in het teken van familie en samenzijn. Dat maakt het een confronterende periode voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen. Daarom vindt Stichting van het Kind dat deze kinderen een extraatje verdienen. 1.000 kinderen die in de kerstperiode niet naar hun familie of netwerk kunnen, krijgen het Fijne Feestdagenpakket in de brievenbus. Daarin vinden zij een Bol.com-bon, een reep van Tony Chocolonely en een bon van Pathé Thuis waarmee ze een leuke film kunnen huren.

Papieren knuffel voor jou

Het idee voor het Fijne Feestdagenpakket in de brievenbus ontstond door het succes van de Papieren Knuffel Voor Jou. Dat project lanceerde Stichting van het Kind tijdens de coronacrisis, om kinderen die niet meer thuis kunnen wonen een hart onder de riem te steken. Dat viel zó in de smaak, dat het een vervolg verdiende.

Geef jij deze kinderen ook wat extra aandacht?

Klein gebaar, groot plezier. Met concrete acties als het Fijne Feestdagenpakket en de Papieren Knuffel Voor Jou laten we kinderen voelen dat wij ze niet vergeten. Je kunt hierbij helpen door te doneren.

 

fijne feestdagen pakketten