Sportmateriaal

Dit project laat zien hoe makkelijk het kan zijn om een groot verschil te maken in het leven van een kind. Met sportzakken, sportkleding en sportschoenen zorgen we ervoor dat kinderen die niet thuis kunnen wonen niet langer buitenspel staan.

Sportzakken

De speciale Stichting van het Kind-sportzak is erg populair bij kinderen die op een jeugdzorglocatie of in een gezinshuis wonen. We hebben goed geluisterd naar de wensen van deze kinderen en de sportzak gevuld met spullen waar zij blij van worden. Van een basketbal en voetbal tot het gewilde spel Kubb. Ook zit er een boekje in met spelsuggesties, zodat de kinderen nooit uitgespeeld raken. De inhoud van de sportzak krijgt regelmatig een update. Zo kunnen ook deze kinderen net als hun leeftijdsgenoten meedoen met de laatste trends op sport- en spelgebied.

Sportbenodigdheden

Niet mee kunnen doen omdat je de benodigde sportkleding niet kunt betalen: dat gunnen wij geen enkel kind. Toch is het voor veel kinderen die niet thuis kunnen wonen realiteit. Daarom maken we op aanvraag sportkleding, sportschoenen en andere sportbenodigdheden mogelijk. Zo hoeven de kinderen zich alleen nog maar druk te maken over het winnen van de volgende wedstrijd.

Maak het verschil
Donaties aan het sportproject worden onder andere gebruikt voor de aanschaf van sportmateriaal en sportkleding. Maak jij voor een kind het verschil tussen wel of niet sporten met vrienden? Doneren kan hier.