Word jij onze nieuwe office medewerker?

Stichting van het Kind is een goed doel dat zich inzet voor kinderen in Nederland die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Voor deze kinderen voeren wij projecten uit die gericht zijn op ontwikkeling en zelfredzaamheid. Wij geloven dat deze kinderen later een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. We werken met een jong en bevlogen team. Heb jij zin om samen met ons nog meer kinderen binnen Jeugdzorg te helpen?

Wat ga je precies doen?

Je voert administratieve taken uit ten behoeve van onze donateursadministratie. Je beheert de mailboxen en je bent het telefonische aanspreekpunt voor onze donateurs. Ook communiceer je met scholen, fondsen en bedrijven als zij in actie willen komen voor Stichting van het Kind. Door je proactieve houding draag je bij aan procesverbetering. Op facilitair gebied verricht je uitvoerende werkzaamheden zoals het bijhouden van de voorraden.

Naast de administratieve taken willen we je graag betrekken bij de uitvoering van onze projecten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan ons doel: kinderen die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen helpen aan een zelfredzaam bestaan.

Wie zoeken we?

• Je hebt MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een proactieve instelling en je bent initiatiefrijk.
  • Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je bent flexibel en kunt zelfstandig handelen.
  • Je hebt affiniteit met het doel wat Stichting van het Kind nastreeft.
  • Bij voorkeur zoeken we iemand uit de regio Leiden / de Duin- en Bollenstreek¬†

Wat bieden wij jou

• Een dynamische en veelzijdige omgeving, waarin we samenwerken voor een mooi doel.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen een maatschappelijke organisatie.
  • Wij bieden een marktconform salaris.
  • Een aanstelling voor 40 uur per week.
  • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband (40 uur).

Informeren en solliciteren

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar info@stichtingvanhetkind.nl, ter attentie van Sascha van Veen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sascha van Veen via telefoonnummer: 071-2074116.