Ben jij op zoek naar een leuke, veelzijdige en leerzame stage? Dan ben je bij Stichting van het Kind aan het juiste adres. Wij zijn voor januari/februari 2020 op zoek naar een HBO-stagiair(e) voor 5 maanden op het gebied van communicatie en fondsenwerving voor 32 uur per week.

Over Stichting van het Kind

Stichting van het Kind zet zich in voor 51.000 kinderen in Nederland die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Met onze projecten leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van kinderen die niet thuis kunnen wonen. Wij geloven in deze 51.000 kinderen, en dat zij op hun beurt later een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Jouw profiel:

• Derde- of vierdejaars HBO communicatie, marketing of economie
  • Woonachtig in de Bollenstreek, Leiden of omgeving
  • Communicatief
  • Enthousiast en ondernemend

Wat ga je doen?

Je bent een enthousiaste duizendpoot dat ons team gaat versterken. Tijdens je stage ben je onderdeel van ons team, waardoor je een hoop ervaring op kan doen. Daarnaast is er ook voldoende tijd om te werken aan je stage- of afstudeeropdracht. Je gaat je onder andere bezig houden met social media, schrijven van content, projectondersteuning en ondersteuning in sponsorwerving.

Studierichting

HBO marketing en communicatie gerelateerde opleiding derde of vierde leerjaar.

Geïnteresseerd?

Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail met je motivatie en CV naar info@stichtingvanhetkind.nl onder vermelding van stage 2020.