Sportproject

Wist je dat sporten helemaal niet vanzelfsprekend is voor kinderen die niet thuis kunnen wonen? Niet omdat ze dat niet willen, maar omdat er vaak geen budget is voor lidmaatschappen of sportmateriaal bij jeugdzorglocaties. Samen met jou brengen wij daar verandering in. Met een donatie aan ons sportproject geef je kinderen iets heel waardevols. Je geeft ze de kans om vrienden te maken, doorzettingsvermogen te kweken, nieuwe energie te krijgen, stoom af te blazen, gezond te blijven. En natuurlijk om samen plezier te maken. Dat zou voor ieder kind vanzelfsprekend moeten zijn.

Onze sportprojecten

Sportmateriaal

Stichting van het Kind doneert sportmateriaal waar de hele locatie plezier van heeft.

Lees meer
Sporttoestellen

Elke dag buiten actief zijn dankzij een sportieve upgrade van het terrein.

Lees meer
Evenementen

Steevast een succes: de Stichting van het Kind Zomer- en Wintertour en Stichting FRIS voor Kinderen Sportdagen

Lees meer
Lidmaatschappen

Welkom bij de club! Veilig leren zwemmen of trainen met vrienden, samen zorgen we ervoor dat deze kinderen niet buitengesloten worden.

Lees meer

Sportprojecten in beeld

   Projecten die het verschil maken

   Stichting van het Kind initieert concrete, innovatieve projecten bij u in de buurt. U kiest in welk project u graag investeert en in welke regio uw donatie ingezet wordt. De projecten helpen de kinderen om een betere toekomst op te bouwen en zorgen ervoor dat zij zich weer even kind kunnen voelen. De kinderen beslissen mee over de projecten, zodat we precies weten waar ze behoefte aan hebben. Het zijn stuk voor stuk projecten die een belangrijk verschil maken voor de kinderen. Daarnaast voeren wij voorlichting- en bewustwordingscampagnes uit en vragen wij aandacht voor deze problematiek bij het Nederlands publiek, met als doel minder plaatsingen in leefgroepen en meer plaatsingen in gezinshuizen en pleeggezinnen.

    

   Doneer nu