Jouw hulp maakt het verschil

Sportproject

Als je jeugd niet vanzelf gaat, is het extra belangrijk dat je de ruimte en de mogelijkheid krijgt om te ontspannen, stoom af te blazen en je zorgen even te vergeten. Maar juist voor kinderen die niet meer thuis  kunnen wonen is dat niet vanzelfsprekend. Stichting van het Kind kan de zorgen van deze kinderen niet wegnemen, maar er wel voor zorgen dat ze de kans krijgen om lekker te sporten met leeftijdsgenootjes en plezier te kunnen maken.

RSP04927 (1)

Wij geven kinderen weer een kans

Met een donatie aan ons sportproject geef je kinderen iets heel waardevols. Je geeft ze de kans om vrienden te maken, doorzettingsvermogen te kweken, nieuwe energie te krijgen, stoom af te blazen, gezond te blijven. En natuurlijk om samen plezier te maken. Dat zou voor ieder kind vanzelfsprekend moeten zijn.

Altijd een project bij jou in de regio

Stichting van het Kind helpt deze kinderen met concrete, praktische projecten bij u in de buurt. Wij geven kinderen die wegens omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen een betere kans op een goede toekomst, waarin ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Door ervoor te zorgen dat ze kunnen sporten. Door kinderen te helpen om een sociaal netwerk op te bouwen. Door ze te leren zelfstandig te worden. En simpelweg door ze weer even kind te laten zijn. Gewoon, omdat ze het verdienen.

help mee

Blijf betrokken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief