t shirt dames en andere kunst opgehouden voor de foto

Kinderen in beweging dankzij Bouwcenter Nederland

Na het succes van de pannakooi in Hoenderloo werd deze week nog een pannakooi geopend door Bouwcenter Nederland. Op het terrein van Combinatie Jeugdzorg in Veldhoven prijkt een gloednieuwe pannakooi mogelijk gemaakt door Bouwcenter Nederland.
Het terrein van Veldhoven beschikte nog niet over een plek waar kinderen met elkaar konden voetballen. Daardoor kwam deze pannakooi dan ook als een groot geschenk voor de kinderen. De pannakooi draagt niet alleen bij aan buiten spelen, maar ook aan leren samenwerken met andere kinderen en omgaan met emoties. Daarnaast is sporten en buiten spelen natuurlijk ook gezond en vooral heel leuk.
Dankbaarheid
Dat de kinderen dankbaar waren voor de nieuwe pannakooi bleek wel uit de mooie schilderijen en tekeningen die zij hadden gemaakt. Bouwcenter Nederland ontving de persoonlijke tekeningen en het schilderij met een grote glimlach.
Shirts
Naast de mooie sponsoring van de pannakooi kregen alle kinderen een shirt van Bouwcenter Nederland. Voor veel kinderen binnen de jeugdzorg is kleding een groot probleem, omdat hier weinig budget voor is. Dankzij Bouwcenter Nederland krijgen ruim 100 kinderen een shirt met de tekst ‘Kanjer’.