SVHK-image-content

2022: 10-jarig bestaan

Een decennium geleden ging Stichting van het Kind van start met het idee om concrete projecten uit te voeren voor kinderen in de buurt die niet meer thuis kunnen wonen. Dat begon met kleine projecten in de Duin- en Bollenstreek, maar inmiddels werken we samen met jeugdzorgaanbieders van Groningen tot aan Maastricht.

In 2022 lieten we de uitdagingen die corona ons gaf grotendeels achter ons, en konden we al onze energie steken in mooie projecten realiseren voor de kinderen. Na twee jaar van beperkingen lieten we onder andere duizenden kinderen weer genieten van dagjes uit en vakanties. Door te luisteren naar kinderen ontwikkelen we steeds nieuwe projecten die passen bij wat zij nodig hebben. Dat leidde in 2022 tot de ontwikkeling van een basketbalveld op maat.

2022 was een jaar met mooie ontwikkelingen. Dit blijven we voortzetten zodat we ook in 2023 weer veel kinderen kunnen helpen.

Jaarverslag 2022Jaarverslag 2021Jaarverslag 2020
Untitled design (9)

CBF-Erkenning

Stichting van het Kind is een Erkend Goed Doel, dit houdt in dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit, zodat jij ervan uit kunt gaan dat Stichting van het Kind bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro en verantwoording aflegt. 

Meer weten over het erkenningsrapport/paspoort en de controle door het CBF? Kijk op CBF.

anbi-algemeen-nut-beogende-instelling

ANBI-Status

Stichting van het Kind is als een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI) erkend door de belastingdienst. Daarom zijn schenkingen fiscaal aftrekbaar en uw nalatenschap volledig vrijgesteld van heffing van schenk- of erfbelasting.

RSIN: 852236086

Meer weten over belastingvrij doneren? Kijk op schenking & nalatenschap

Blijf betrokken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief