Vacature Fondsenwerver (loondienst/zzp)

Stichting van het Kind is een organisatie die zich inzet voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen. Wij zorgen ervoor dat ze kunnen sporten, vergroten hun kansen op een baan en laten hen een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. En het mooie is, wij zoeken JOU om nog meer kinderen in Nederland te helpen!

Als fondsenwerver ga jij op pad om structurele donateurs te vinden voor onze mooie organisatie. Dankzij jouw uitstekende mindset en mensenkennis weet jij de mensen te overtuigen. Je ontvangt van ons projectkleding, aanvullende begeleiding en wordt volledig ontzorgd zodat jij je kan focussen op verkopen. Samen gaan we tot mooie resultaten komen!

Inzetten voor een mooiere wereld, een uitstekend salaris ontvangen en de volledige vrijheid tijdens jouw werkzaamheden? Laat snel iets van je horen, wij zijn ontzettend benieuwd naar jou.

Jouw profiel

  • Je houdt ervan om met mensen van alle niveaus in gesprek te gaan
  • Je bent proactief in het zoeken naar nieuwe kansen
  • Je wilt de wereld helpen met jouw werk
  • Je bent goed in het binden van nieuwe contacten
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een afwisselende functie waarbij eigen initiatief wordt gestimuleerd
  • Een werkomgeving met een klein en gezellig team waarbij persoonlijk contact voorop staat
  • Goed basissalaris met zeer aantrekkelijke bonusregeling
  • Keuze uit loondienst of zzp

Organisatie

Stichting van het Kind is een goed doel dat zich inzet voor kinderen in Nederland die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Voor deze kinderen voeren wij projecten uit die gericht zijn op ontwikkeling en zelfredzaamheid. Wij geloven dat deze kinderen later een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.  

We werken in een klein team waardoor je bij veel processen wordt betrokken. We vinden het leuk als je meedenkt met nieuwe projecten en helpt om onze processen nog meer te optimaliseren.

Interesse?

Ben jij op korte termijn beschikbaar en lijkt het jou leuk om voor Stichting van het Kind te werken? Neem dan direct contact met ons op en stuur jouw cv naar sascha@stichtingvanhetkind.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.stichtingvanhetkind.nl.