kinderen op de zorgboerderij spelend met een bal

Een zomer om nooit te vergeten: helpt u mee?

Voor veel kinderen die niet meer thuis kunnen wonen, is de zomervakantie helemaal niet iets om naar uit te kijken. Er is geen budget voor extra’s zoals een dag uit. Terwijl hun schoolvrienden op vakantie gaan en allerlei avonturen beleven, kunnen deze kinderen vaak de hele zomer hun terrein niet af. Samen met donateurs wil Stichting van het Kind hier verandering in brengen.

Helpt u mee om deze kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen? Door te doneren aan dit project bezorgt u kinderen een vakantie die ze zich de rest van hun leven zullen herinneren.

Zeeboerderij

De Zeeboerderij is een plek waar kinderen zonder ouders en familie toch kunnen genieten van een ontspannen vakantie. Ze kunnen er heerlijk spelen en worden opgevangen in een gezinssituatie, zodat zij ervaren hoe het er in een regulier gezin aan toe gaat. Er is niet alleen volop vermaak: er zijn ook allerlei workshops waar zij in de toekomst veel plezier van zullen hebben, zoals koken en zwemlessen. Zo beleven kinderen bij de Zeeboerderij een leuke en nuttige zomer, én hebben ze straks op school net als hun vriendjes mooie verhalen te vertellen.

Allereerste vakantie

Veel kinderen die niet thuis kunnen wonen, zijn nog nooit op vakantie geweest. Door een donatie te doen aan dit project maakt u voor zulke kinderen dus de allereerste vakantie ooit mogelijk. Samen maken we er een heel bijzondere zomer van!