donatie cheque mannen hankook tire en profile

Hankook Tire en Profile doneren meer dan 15 duizend euro

Hankook en Profile hebben samen in totaal 15.170 euro ingezameld voor Stichting van het Kind. Met dit geld zal er een pannakooi gebouwd worden voor de kinderen. Hankook Tire werkt al sinds 2015 samen met Stichting van het Kind en stelt jaarlijks uitnodigingen voor de kinderen beschikbaar via haar internationale sport en motorsport sponsoring activiteiten.

Hankook heeft de handen ineengeslagen met Profile en een speciale donatie campagne georganiseerd in mei om de organisatie extra ondersteuning te geven in deze moeilijke tijden. Voor elke verkochte Hankook band in de maand mei via Profile, kreeg de eindgebruiker niet alleen 10-15 euro korting per band, maar werd er ook 2 euro gedoneerd aan Stichting van het Kind. Dankzij iedereen die in deze periode Hankook banden gekocht heeft waren de twee bedrijven in staat een cheque ter waarde van 15,170 euro te overhandigen.

“We zijn trots op het resultaat die, samen met onze partner Profile, is behaald om de Stichting van het Kind financieel te kunnen ondersteunen. Tegelijk is er het besef dat de bijdrage relatief is ten opzichte van de uitdaging om 51.000 kinderen in Nederland dezelfde kansen, voor een waardevolle toekomst, te bieden als hun leeftijdsgenoten.” zegt Hielke van der Scheer, sales directeur van Hankook Tire Nederland. Paul van den Acker, marketing directeur van Profile, voegt hier aan toe: “Mooi initiatief, succesvolle actie. Profile hoopt hiermee kinderen een extra kans te geven. Een kans die ze verdienen, zeker in deze lastige, onzekere tijden”.

Sascha van Veen van Stichting van het Kind: “Afgelopen periode hebben Hankook, Profile en Stichting van het Kind de handen in één geslagen om kinderen binnen jeugdzorg een sportieve toekomst te geven. Door de enorme opbrengst van €15.170,- gaan de drie organisaties een pannakooi plaatsen om kinderen binnen jeugdzorg de mogelijkheid te geven om op structurele basis te kunnen sporten. Stichting van het Kind is Profile en Hankook enorm dankbaar voor deze mooie samenwerking.