Collecteren

Collectanten zijn erg belangrijk voor de Stichting van het Kind. Door een collecte te lopen, bezorg je ons een flink deel van het budget waarmee wij kinderen kunnen helpen. Weten waar je het voor doet? Een collectant haalt gemiddeld €70,- op. Daarmee kan een kind een heel jaar sporten!

Wilt u op pad voor kinderen die niet thuis kunnen wonen?

Onze collectanten kiezen zelf waar en hoe lang zij collecte lopen. Stichting van het Kind heeft een eigen collecteweek, zodat u de enige collectant bent die in die week bij mensen aan de deur komt. Wij komen de collectebus persoonlijk bij u halen en brengen. Ook zorgen wij voor de benodigde vergunningen en formulieren. Wilt u voor de kinderen op pad? Vul dan het formulier hieronder in. Dan nemen wij op tijd en geheel vrijblijvend contact met u op.

collecte1

Meld je aan als collectant:

Wij zorgen ervoor dat u op tijd de collectebus en de benodigde vergunningen en formulieren krijgt, zodat u probleemloos aan de slag kunt! Helpt u mee? Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Resultaten

6.000sportende kinderen

Topprestatie! Meedoen is belangrijker dan winnen. En dankzij onze donateurs konden in 2014 en 2015 maar liefst 6000 kinderen meedoen, via een sportieve workshop of door een sportpakket.

10.000WIJ-magazine lezers

Het Wij-magazine is een magazine geschreven door en voor kinderen in tehuizen. Kinderen geven elkaar en de groepsleiding adviezen. In 2015 heeft Stichting van het Kind voor ruim 10.000 kinderen het WIJ-magazine mogelijk gemaakt.

€ 833.000,-aan inkomsten

De inkomsten in 2015 bedroegen €833.000,-. Dit bedrag is mogelijk gemaakt door sponsoren, particulieren zakelijke donateurs en fondsen. Met dit bedrag hebben wij vele kinderen in tehuizen kunnen helpen bij hun ontwikkeling. Onderstaande successen zijn behaald met onze projecten.

Hoe kun je nog meer helpen?

Schenking of nalatenschap
Stichting van het Kind geeft kinderen in tehuizen een kans om een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met een schenking of uw nalatenschap…
Help een kind
51.000 kinderen in Nederland wonen niet thuis. Dit zijn kinderen die mishandeld, verwaarloosd of verlaten zijn door hun ouders. Deze kinderen wonen…
Scholen en verenigingen in actie
Van sponsorlopen tot inzamelingsacties: regelmatig komen scholen en verenigingen in actie voor Stichting van het Kind. Dat juichen wij uiteraard van harte toe! Wij…