Scholen en verenigingen in actie

Van sponsorlopen tot inzamelingsacties: regelmatig komen scholen en verenigingen in actie voor Stichting van het Kind. Dat juichen wij uiteraard van harte toe! Wij bedanken leerlingen en leden graag voor hun inzet door bijvoorbeeld een gastspreker te regelen, communicatiemiddelen in te zetten of een presentatie te geven.

9dd68227-0eac-403b-bbc6-23cf03eba8c0

Sponsoring of inzamelacties maken verschil!

prinsenhof1

Sponsorloop – Prinsenhof Noordwijkerhout
De leerlingen van basisschool Prinsenhof in Noordwijkerhout renden maar liefst €5798,50 bij elkaar voor Stichting van het Kind.

Themamarkt – Fabritiusschool Hilversum
De Fabritiusschool in Hilversum heeft met een themamarkt en een woensdagpotje geld opgehaald voor Stichting van het Kind. In totaal is er een bedrag van €2.306 opgehaald!

Franciscusdag – Fioretti College Hillegom en Lisse
De brugklassen hebben door middel van spelletjes, zwemestafette en een klassenstrijd geld opgehaald voor Stichting van het Kind. In totaal is er een bedrag opgehaald van €13.780.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een actie met uw school of vereniging voor Stichting van het Kind?
Stuur ons een e-mail via info@stichtingvanhetkind.nl of bel 071-2074116.

Projecten

Projecten die het verschil maken

Stichting van het Kind initieert concrete, innovatieve projecten bij u in de buurt. U kiest in welk project u graag investeert en in welke regio uw donatie ingezet wordt. De projecten helpen de kinderen om een betere toekomst op te bouwen en zorgen ervoor dat zij zich weer even kind kunnen voelen. De kinderen beslissen mee over de projecten, zodat we precies weten waar ze behoefte aan hebben. Het zijn stuk voor stuk projecten die een belangrijk verschil maken voor de kinderen. Daarnaast voeren wij voorlichting- en bewustwordingscampagnes uit en vragen wij aandacht voor deze problematiek bij het Nederlands publiek, met als doel minder plaatsingen in leefgroepen en meer plaatsingen in gezinshuizen en pleeggezinnen.

 

Doneer nu